Harry Potter I El Calze De Foc (Rústica) eBook

Carreracentenariometro.es Harry Potter I El Calze De Foc (Rústica) Image

Després de passar lestiu a casa dels seus tiets i dassistir amb elsseus amics, el Ron i lHermione, a la final Mundial de Quidditch, elHarry torna a lEscola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts per fer-hi elquart curs. Abans, però, han succeït alguns fets estranys, comlaparició de la marca de les forces del mal després de la final delMundial i, sobretot, el fet que al Harry li torna a fer mal lacicatriu que té al front en forma de llamp, cosa que només li passaquan Vildemort és a prop.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,94 MB

ISBN: 9788416367832

FECHA: 2016

AUTOR(A): J.k. Rowling

El libro Harry Potter I El Calze De Foc (Rústica) en formato PDF. El libro Harry Potter I El Calze De Foc (Rústica) en formato MOBI. El libro Harry Potter I El Calze De Foc (Rústica) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor J.k. Rowling. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.
MIL ANUNCIOS.COM - Harry Potter, I El Calze De Foc

Sinopsis de: "Harry Potter i el calze de foc (edició il·lustrada)" Arriba el quart volum de la sèrie supervendes més important del nostre temps en la deliciosa edició il·lustrada per Jim Kay. Ediicó del text integre completament il·lustrat a tot color, tapa dura amb sobrecoberta, acabats de luxe, cinta de lectura, guardes il·lustrades.

LIBROS RELACIONADOS