La Industria A Mallorca (Segles Xix-xx)

AUTOR(A) Joan Roca
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,93 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Industria A Mallorca (Segles Xix-xx).pdf
FECHA 2012

Cuida los árboles y descarga el libro de La Industria A Mallorca (Segles Xix-xx) en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Industria A Mallorca (Segles Xix-xx) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Industria A Mallorca (Segles Xix-xx) en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Industria A Mallorca (Segles Xix-xx) Image

DESCRIPCIÓN

Durant la segona meitat del segle XIX es produeix una important transformació de l’estructura econòmica i productiva mallorquina. Aquest fenomen es consolidarà durant el primer terç del segle XX, fins just abans del boom turístic iniciat en la dècada de 1960. En aquest procés tindran un marcat protagonisme alguns dels anomenats sectors no líders, com la fabricació de teixits de llana o el calçat, i també els transformats alimentaris, la construcció de maquinària industrial lleugera o d’utillatge agrícola, sense oblidar la fabricació de sabó.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El autor de La indústria a Mallorca, segles XIX-XX, con isbn 978-84-96376-54-0, es Joan Roca Avellà, esta publicación tiene sesenta y cuatro páginas.. La Indústria A Mallorca, Segles Xix-xx está editado por Documenta Balear S.l.. A comienzos de la decada de los noventa la editorial comenzó su primera singladura de la mano de La Productora D\'edicions Documenta Balear y actualmente se ...

Es un Logis, el único en Palma de Mallorca. ( Te dejo la inquietud para que averigues si te interesa de qué se trata). Te sumergís en el pueblo elegido y todo lo que te rodea tiene algo de la localidad y de Mallorca. Campos fue mi base para ir a descubrir calas en Mallorca , tanto en el este, sur como nordeste.