Vint Pintors De Mallorca

AUTOR(A) Jaume Pomar
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,16 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Vint Pintors De Mallorca.pdf
FECHA 2013

El libro Vint Pintors De Mallorca en formato PDF. El libro Vint Pintors De Mallorca en formato MOBI. El libro Vint Pintors De Mallorca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Pomar. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Vint Pintors De Mallorca Image

DESCRIPCIÓN

Aquest conjunt d’entrevistes, dinou més un article sobre Joan Miró, ens dóna una visió prou clara de la situació artística en la Mallorca de finals del segle xx, però, sobretot, ens acosta a la individualitat creativa, a l’aventura humana, al desencís i al dubte constant dels artistes. I, sobretot, ens permet descobrir la cara més humana d’uns creadors que són, o seran, història.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Con Baleares.com descubra los artistas de Mallorca, pintores, escritores, músicos, escultores, arte en las Islas Baleares.

Vint pintors de mallorca es un gran libro escrito por el autor Jaume Pomar. En nuestro sitio web de REUBENBOOKS.CO.UK puede encontrar el libro de Vint pintors de mallorca en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!! none.