Els Murris-conte 6: Un Drac Al Campionat.

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,40 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Murris-conte 6: Un Drac Al Campionat..pdf
FECHA none

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Murris-conte 6: Un Drac Al Campionat. en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Els Murris-conte 6: Un Drac Al Campionat. en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Murris-conte 6: Un Drac Al Campionat. en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Els Murris-conte 6: Un Drac Al Campionat. Image

DESCRIPCIÓN

Un partit de tennis de taula porta la Li a imaginar l'assistència dels Murris a un campionat que es fa a la Xina. Una circumstància sospitosa fa que hagin de demanar ajuda a un drac xinès.S'hi introdueix la vibrant simple R i els grups consonàntics amb R.Nens i nenes que estan aprenent de llegir i d'escriure i que tenen ganes de passar-s'ho bé mentre llegeixen.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Reus Imperials i els Badalona Dracs disputaran aquest dissabte, 3 de juny, la final de la Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA), d'àmbit estatal. S'espera la presència de més de mil aficionats d'ambdós conjunts i d'aquest esport que no es volen perdre la principal cita de la temporada. Des del club i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus s'està treballant per tenir-ho tot ...

Cada centre podrà escollir si vol les còpies a tot color o en blanc i negre, si cal que surti el nom de l'escola a cada full i si vol que l'alumne disposi d'un caixetí amb els Murris a la coberta per guardar els fulls de treball, els titelles, els jocs, etc. que hagi fet a classe.