La Nit De Les Oques

AUTOR(A) Eduard Roure
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,48 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Nit De Les Oques.pdf
FECHA 2016

El libro La Nit De Les Oques en formato PDF. El libro La Nit De Les Oques en formato MOBI. El libro La Nit De Les Oques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Eduard Roure. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es La Nit De Les Oques Image

DESCRIPCIÓN

El narrador d’aquesta història, que treballa a casa com a traductor, evoca els records de la seva joventut, el temps del descobriment de l’amor i la pèrdua de la innocència, i una experiència que el va marcar per sempre i que el va deixar enfonsat en la depressió, sumit en una inèrcia que l’impedeix fer res de profit i, fins i tot, l’incapacita per acceptar l’amor pacient de la Sofia. Perquè, passats els anys, continua perdut en aquella nit de començament d’estiu en què va veure les oques al riu, un instant màgic en qual la vida li va quedar atrapada per sempre com un mosquit en l’ambre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Viena nos ofrece La Nit de Les Oques en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 07 de Noviembre del 2016. Disfruta del placer de la lectura con esta obra, y culturizate al mismo tiempo que te diviertes. Este libro cuenta con un total de 144 páginas , unas dimensiones de 22x15 cm (1).

Nit de les oques,la. , Roure Blavia,Eduard, 14,50€. El narrador d'aquesta història, que treballa a casa com a traductor, evoca els records de la seva joventut...