La Nit De Les Oques

AUTOR(A) Eduard Roure
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,20 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Nit De Les Oques.pdf
FECHA 2016

Cuida los árboles y descarga el libro de La Nit De Les Oques en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Nit De Les Oques en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Nit De Les Oques en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Nit De Les Oques Image

DESCRIPCIÓN

El narrador d’aquesta història, que treballa a casa com a traductor, evoca els records de la seva joventut, el temps del descobriment de l’amor i la pèrdua de la innocència, i una experiència que el va marcar per sempre i que el va deixar enfonsat en la depressió, sumit en una inèrcia que l’impedeix fer res de profit i, fins i tot, l’incapacita per acceptar l’amor pacient de la Sofia. Perquè, passats els anys, continua perdut en aquella nit de començament d’estiu en què va veure les oques al riu, un instant màgic en qual la vida li va quedar atrapada per sempre com un mosquit en l’ambre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l'any 1995.

Oques Grasses és el darrer grup que s'incorpora al cartell de l'ÍTACA SANT JOAN 2019.La banda osonenca torna al Festival ÍTACA, Cultura i Acció per presentar el 23 de juny seu nou treball Fans del sol, un recull dotze noves cançons que sorprenen gràcies a una sonoritat innovadora, arriscada i trencadora.Oques Grasses tornen a demostrar que són una de les bandes amb millors ...