La Nit De Les Oques

AUTOR(A) Eduard Roure
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,20 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Nit De Les Oques.pdf
FECHA 2016

Descubre el libro de La Nit De Les Oques con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de La Nit De Les Oques en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Nit De Les Oques y otros libros de Eduard Roure.

Carreracentenariometro.es La Nit De Les Oques Image

DESCRIPCIÓN

El narrador d’aquesta història, que treballa a casa com a traductor, evoca els records de la seva joventut, el temps del descobriment de l’amor i la pèrdua de la innocència, i una experiència que el va marcar per sempre i que el va deixar enfonsat en la depressió, sumit en una inèrcia que l’impedeix fer res de profit i, fins i tot, l’incapacita per acceptar l’amor pacient de la Sofia. Perquè, passats els anys, continua perdut en aquella nit de començament d’estiu en què va veure les oques al riu, un instant màgic en qual la vida li va quedar atrapada per sempre com un mosquit en l’ambre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Nit de les Ànimes es una actividadorganizada por personas voluntarias de diferentes entidades sin ánimo de lucro como asociaciones de vecinos, agrupaciones de demonios, clubs de esplai, asociaciones culturales, asociaciones musicales, entidades con finalidad social y educativa, librerías, la a...

Restaurante Pizzeria Les OQUES, Escaldes-Engordany: Consulta 322 opiniones sobre Restaurante Pizzeria Les OQUES con puntuación 4,5 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°1 de 123 restaurantes en Escaldes-Engordany.