La Nit De Les Oques

AUTOR(A) Eduard Roure
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,69 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Nit De Les Oques.pdf
FECHA 2016

El libro La Nit De Les Oques en formato PDF. El libro La Nit De Les Oques en formato MOBI. El libro La Nit De Les Oques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Eduard Roure. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es La Nit De Les Oques Image

DESCRIPCIÓN

El narrador d’aquesta història, que treballa a casa com a traductor, evoca els records de la seva joventut, el temps del descobriment de l’amor i la pèrdua de la innocència, i una experiència que el va marcar per sempre i que el va deixar enfonsat en la depressió, sumit en una inèrcia que l’impedeix fer res de profit i, fins i tot, l’incapacita per acceptar l’amor pacient de la Sofia. Perquè, passats els anys, continua perdut en aquella nit de començament d’estiu en què va veure les oques al riu, un instant màgic en qual la vida li va quedar atrapada per sempre com un mosquit en l’ambre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El passat dimarts 20 de desembre es va presentar a la cafeteria Beat Soul de Lleida la novel·la La nit de les oques, del professor de Llengua i literatura catalanes Eduard Roure. Aquesta novel·la ha rebut el Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa i també el Premi Països Catalans-Solstici d'Estiu.

De nit les llums belluguen en un mar de tarquim espès i oleic sens lluna, paisatge sense fi. Just va avançant el tren entre negror tancada, quina hora ja tan alta semblen tot just les set. Un hivern que s'allarga amb brots de vent i pluja, dies enllefernats de gris fred sense sol. I en tot el seu periple ens deixa la constància