Reflexions Generals Sobre L Educacio I Les Seves Tensions

AUTOR(A) Miquel Soler
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,72 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Reflexions Generals Sobre L Educacio I Les Seves Tensions.pdf
FECHA 2011

Cuida los árboles y descarga el libro de Reflexions Generals Sobre L Educacio I Les Seves Tensions en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Reflexions Generals Sobre L Educacio I Les Seves Tensions en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Reflexions Generals Sobre L Educacio I Les Seves Tensions en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Reflexions Generals Sobre L Educacio I Les Seves Tensions Image

DESCRIPCIÓN

 MIQUEL SOLEREl llibre recull onze reflexions del mestre Miquel Soler i Roca on s'hi poden destriar dos conceptes fonamentals: el vessant històric i el vessant polític de l'educació. Temps i condició social. I hi trobem, evidentment, la reivindicació d'una proposta: l'escola pública de qualitat per a tothom. Ho afirma un que va ser educat emparat per les lleis de l'Uruguai, unes lleis que aconseguiren, durant llargs períodes del segle passat, mantenir viu l'ideal democràtic de l'escolaritat com a garantia efectiva d'igualtat d'oportunitats per a tothom. (Pròleg)

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Formar-se com a professionals de l'educació competents en l'àmbit psicopedagògic per intervenir en l'orientació educativa i professional, en l'atenció a la diversitat, i en l'assessorament sobre processos d'ensenyament i aprenentatge i les seves dificultats. Aprofundir els coneixements de ...

Reflexions generals sobre l'educació i les seves tensions. Miguel Soler Roca. Pagès editors, 2004. ISBN 84-9779-124-X