Els Ocells De L'alt Camp

AUTOR(A) Màrius - Concernau I Robles, Josep Manel Domingo I De Pedro
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,11 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Ocells De L'alt Camp.pdf
FECHA none

El libro Els Ocells De L'alt Camp en formato PDF. El libro Els Ocells De L'alt Camp en formato MOBI. El libro Els Ocells De L'alt Camp en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Màrius - Concernau I Robles, Josep Manel Domingo I De Pedro. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Els Ocells De L'alt Camp Image

DESCRIPCIÓN

Valls, Institut d'Estudis Vallencs, 1982, 16x22 cms., 199 pàgs., rústica amb sobrecoberta, il.lustrat, senyals d'ús. Col.lecció Estudis Vallencs nº XI. Ornitología

DESCARGAR
LEER EN LINEA

aquestes oficines romandran tancades i tots els... en motiu de la situaciÓ excepcional que estÀ vivint el paÍs i donant compliment a l'ordre de confinament publicat al boe nÚm. 67, de 14 de marÇ de 2020, ... consell comarcal de l'alt camp - c\mossèn martí, 3 - 43800, valls.

En concret s'han instal·lat els nous dispositius a 15 torres elèctriques de diferents punts de línies de mitjana tensió que transcorren pels municipis del Pla de Santa Maria, i Alió (Alt Camp), Renau (Tarragonès) i el Vendrell (Baix Penedès). Els treballs s'han completat amb el folrat i adequació d'altres 70 suports més.