El Maresme Historic Llegendes

AUTOR(A) Ramon Coll Monteagudo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,69 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Maresme Historic Llegendes.pdf
FECHA 2015

Cuida los árboles y descarga el libro de El Maresme Historic Llegendes en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de El Maresme Historic Llegendes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Maresme Historic Llegendes en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es El Maresme Historic Llegendes Image

DESCRIPCIÓN

Els relats recollits en aquest volum expliquen la història de la comarca segons la visió popular.Veurem com s’explica el naixement d’alguns dels pobles del Maresme i de les ermites més antigues. Els successos protagonitzats pels visigots, els francs o els àrabs. No hi falten relats sobre els castells, els reis, els nobles, els cavallers templers, el descobriment d’Amèrica, els atacs dels pirates nord-africans, la presència de la Inquisició, la Guerra de Successió o la Guerra del Francès, que va deixar a la comarca una forta petjada llegendària.No hi manquen alguns costums i tradicions de la comarca, personatges i llocs pintorescos, ni tampoc l’explicació dels populars malnoms del Maresme.En el present volum es recullen les llegendes històriques que complementen dels de tipus fantàstic, publicades en un volum anterior, núm. 29.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'Hotel Museu Llegendes de Girona està situat al bell mig del casc històric de la Ciutat de Girona amb més de 2.000 anys d'història, just al costat de la Basílica de Sant Feliu, la Catedral i els Banys Àrabs.

El Maresme, comarca molt poblada des del neolític gràcies al seu benigne clima, té un ric i ampli llegendari. En el present volum es recullen les llegendes fantàstiques. Són les que ens parlen dels éssers sobrenaturals, des de les encantades a les marededéus, passant per bruixes, dimonis i fins i tot algun gegant.