Pingüi eBook

Carreracentenariometro.es Pingüi Image

Quan en Biel bri el seu regal daniversari hi trobarà a dins un pingüí. 99Hola, Pingüí:: li diu. 99A què juguem?::. Però el Pingüí no respon. En Biel fa de tot per a intentar que parli: balla, fa la vertical, treu la llengua, li posa el seu barret més estrany&i, a poc a poc, radicalitza les seves tàctiques. Però el Pingüí no respon. Quant temps trigarà el misteriós animal a dir alguna cosa? O quant temps trigarà en Ben a entendre el que el Pingüí li ha de dir? Les il"lustracions fresques i senzilles pròpies de la Polly Dunbar doten deloqüència a aquest magnífic conte en el qual un Pingüí mut es torna meravellosament parlador, i un nen petit finalment aconsegueix el que vol i sen adona de que val la pena lespera.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,20 MB

ISBN: 9788479019051

FECHA: 2008

AUTOR(A): Polly Dunbar

El libro Pingüi en formato PDF. El libro Pingüi en formato MOBI. El libro Pingüi en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Polly Dunbar. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.
Estudiantes Los pingüinos. Aprender a comprender textos ...

Diario El Pingüino todos los días donde quieras. / @ @ Email. Portada de hoy Ver edición completa. Encuesta. bike trail guide. Compartir encuesta. Noticias destacadas 24-04-2020 a las 21:28 "En lo personal este es un momento ...

LIBROS RELACIONADOS