Pollo (Cat)

AUTOR(A) Jordi Valls I Pozo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,32 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Pollo (Cat).pdf
FECHA none

Descubre el libro de Pollo (Cat) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Pollo (Cat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pollo (Cat) y otros libros de Jordi Valls I Pozo.

Carreracentenariometro.es Pollo (Cat) Image

DESCRIPCIÓN

Pollo és un llibre de proses poètiques subversives i radicals que qüestiona la realitat convencional acceptada com a única i el llenguatge desgastat que la condiciona. També esdevé un homenatge a la poètica de J.V. Foix, Joan Brossa, Carles Hac Mor i sobretot la de Màrius Sampere a qui va dedicat el llibre. Arriba fins a les últimes conseqüències de la disgregació de l'individu i la col·lectivitat. D'altra banda, Pollo s'emmarca en el Puig Castellar, referent ineludible a Santa Coloma de Gramenet, en la construcció d'una centralitat que serveix per oferir una nova perspectiva màgica a partir de l'onirisme i l'aparició de sorprenents relacions entre diferents aspectes mai abans relacionats.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fabulosa receta para Mini fajitas de pollo. ... Cortar en cuadraditos el tomate, la lechuga la enrollamos en si misma un par de hojas y las cortamos en juliana, unas tiras de jamón york, queso rallado y zanahoria rallada

Alimento Seco Para Gato - Pollo con Salmon Adicional 84% pollo con salmón adicional + verduras y extractos naturales + prebiótico. Alimento completo pata gatos adultos.