Pedra De Tartera

AUTOR(A) Maria Barbal
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,13 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Pedra De Tartera.pdf
FECHA 2005

Descubre el libro de Pedra De Tartera con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Pedra De Tartera en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pedra De Tartera y otros libros de Maria Barbal.

Carreracentenariometro.es Pedra De Tartera Image

DESCRIPCIÓN

'Pedar de tartera és un dels grans best-sellers de la literatura catalana. Publicat per primer cop el 1985, no ha deixat mai de reeditar-se. Conxa, la protagonista, és la representant d'una generació de dones de poble dotades d'aquell secret orgull que les ha mantingut fermes en la tempestad del drama de la guerra civil espanyola. Originària de la comarca del Pallars, ella és pedra entre les pedres, el seu destí és desviat violentament fins a descarrilar rodolant en una Barcelona que li resuelta desproporcionada'.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

de Pedra de tartera i sobretot el procés d'escriptura no són comparables als que acostumo a portar a terme en les darreres novel·les. No vull dir que ara siguin millors, sinó que han canviat perquè els impulsos creatius són dife-rents, l'energia és més petita i més grans els dubtes.

«Em sento com una pedra amuntegada en una tartera. Si algú o alguna cosa encerta a moure-la, cauré amb les altres rodolant cap avall; si res no s'atansa, m'estaré quieta aquí dies i dies...».La Conxa es veu així quan empresonen el seu marit al final de la Guerra Civil. D'adolescent, ella va haver de deixar la família en un poble del Pallars per viure amb la de la seva tia i, d'aquesta ...