Arts De Poeta: Poesia I Relacions Interartistiques

AUTOR(A) Jordi Julia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,21 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Arts De Poeta: Poesia I Relacions Interartistiques.pdf
FECHA 2007

Descubre el libro de Arts De Poeta: Poesia I Relacions Interartistiques con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Arts De Poeta: Poesia I Relacions Interartistiques en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Arts De Poeta: Poesia I Relacions Interartistiques y otros libros de Jordi Julia.

Carreracentenariometro.es Arts De Poeta: Poesia I Relacions Interartistiques Image

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Orígens. El terme poesia significa art d'expressar, de traduir en forma concreta, el contingut espiritual propi, mitjançant paraules disposades segons unes determinades lleis mètriques.Aquesta definició extreta de l'Institut d'Estudis Catalans fa referència als principis sota els quals es va fundar la poesia, és a dir, el poeta mira de relacionar el seu jo poètic amb el seu entorn.

La poesia experimental catalana (1959-2004 ... poètiques, crítica i recepció" celebrades al MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona) a l ... es proposa aprofundir en les relacions intergenèriques i interartístiques que es donen dins de l'anomenada poesia experimental, en les seves característiques específiques, en ...