Monstramigues Per Sempre

AUTOR(A) Gitty Daneshvari
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,24 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Monstramigues Per Sempre.pdf
FECHA 2012

El libro Monstramigues Per Sempre en formato PDF. El libro Monstramigues Per Sempre en formato MOBI. El libro Monstramigues Per Sempre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gitty Daneshvari. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Monstramigues Per Sempre Image

DESCRIPCIÓN

Monstramigues és la nova sèrie de MonsterHigh. Tres noves MAC (Mancades d'Atributs Comuns) apareixen a l'Institut: la Rochelle Goyle, una gàrgola; la Venus McRytrap, filla d'una planta carnívora; i la Robecca Steam, una robot. Com qualsevol estudiant nou, les tres amigues dedicaran força temps a decidir quin és el monstre més atractiu, però no deixaran de banda les monstrassignatures: com ciències BOGES i educacióMORTífica, entre d'altres. I si amb això no en tinguessin prou, de seguida s'adonen que al Monster High passa alguna cosa sinistra.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

En nuestro sitio encontrará el PDF de Monstramigues per sempre y otros libros del autor Gitty Daneshvan. ¿Quieres leer un libro de Monstramigues per sempre? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de TV-EFIR.COM te da esta oportunidad.

sempre e per sempre by n.costacurta in Book Excerpts e sempre. Molto più che documenti. Scopri tutto ciò che Scribd ha da offrire, inclusi libri e audiolibri dei maggiori editori.