Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,84 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics.pdf
FECHA 2004

El libro Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics en formato PDF. El libro Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics en formato MOBI. El libro Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics Image

DESCRIPCIÓN

L’aparició del llibre de Francesc Casas Enòlegs, cuiners, amics constituí un al·legat per la recuperació de l’art de gaudir del vi i de la bona cuina. Noves converses amb enòlegs, cuiners, amics no és una segona part d’aquell llibre, sinó una visió nova, necessària i aprofundida que el complementa. Un passeig calmós i pausat, com un àpat en bona companyia.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cròniques d'un gastrònom aficionat (2003), Noves converses amb enòlegs, cuiners i amics (2004), Maestros de los postres (2006), Cuatro décadas del Via Veneto (2008), y 'La Dama' de Barcelona: Más de un cuarto de siglo de alta cocina (1986-2015). Publicat per Xavier Bassa i Valls Cap comentari: Enllaços a aquest missatge.

El oncólogo del Hospital Clínic Barcelona y gourmand, Francesc Casas, junto con el sumiller y formador de vinos, David Molina, organizan la Primera Experiencia Sensorial Solidaria para recaudar fondos para el Proyecto Pulmón de la Fundació Hospital Clínic Barcelona.