Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,73 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics.pdf
FECHA 2004

Descubre el libro de Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es Noves Converses Amb Enolegs, Cuniers, Amics Image

DESCRIPCIÓN

L’aparició del llibre de Francesc Casas Enòlegs, cuiners, amics constituí un al·legat per la recuperació de l’art de gaudir del vi i de la bona cuina. Noves converses amb enòlegs, cuiners, amics no és una segona part d’aquell llibre, sinó una visió nova, necessària i aprofundida que el complementa. Un passeig calmós i pausat, com un àpat en bona companyia.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Noté /5: Achetez Noves converses amb enòlegs, cuiners, amics de Casas, Francesc: ISBN: 9788483302569 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour

12 títulos de 'Casas Duran, Francesc'. A su lado : la guía del cáncer de mama dirigida a hombres. Vivir con cáncer. Via Veneto : cuatro décadas del restaurante Via Veneto. Via Veneto : quatre dècades del restaurant Via Veneto.