Brunilda

AUTOR(A) Enric Virgili
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,74 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Brunilda.pdf
FECHA 2010

Descubre el libro de Brunilda con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Brunilda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Brunilda y otros libros de Enric Virgili.

Carreracentenariometro.es Brunilda Image

DESCRIPCIÓN

El confort d’un balancí, en una novel•la, millor que sigui el preludi d’un malson. Enmig d’aquest malson, si el personatge pot viure també els moments més lluminosos de la seva vida, oli en un llum. Brunilda ens proposa que tanquem els ulls mentre ens gronxem pacíficament en aquesta entranyable cadira oscil•lant. Els cruixits que començaran a envoltar-nos precediran tèrboles aventures monacals, fugides precipitades del front de batalla, i més d’una abraçada espasmòdica sobre la gespa. Però si al capdamunt d’una pedrera abandonada, on tots els camins conflueixen, hi ha un casalot d’aspecte poc acollidor, ¿a dintre què s’hi pot trobar, a més d’ombres, runa, i confusió? A Brunilda, un esbarzer robust, ple de móres negres i lluents. I un balancí buit.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Hber muchachos ganarle a brunilda no es tan dificil yo le gane a la primera, eso si faltaban unos pocos segundos para q se me acabara el tiempo pero me di cuenta una manera de q la empatia se ...

Restaurantes cerca de La Brunilda en Tripadvisor: Consulta 180.560 opiniones y 78.092 fotos auténticas de sitios donde comer cerca de La Brunilda en Sevilla, Provincia de Sevilla.