La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya

AUTOR(A) Pelai Pages
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,27 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya.pdf
FECHA 2008

Cuida los árboles y descarga el libro de La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya Image

DESCRIPCIÓN

Aquest estudi tracta de l’actuació de la Comissió, creada al començament de la guerra civil de 1936, que havia d’iniciar una tasca ingent a fi de dotar Catalunya d’una indústria fins aleshores inexistent, i posa en evidència la rellevant novetat que va representar aquest sector industrial a la història contemporània nostra.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquest estudi tracta de l'actuació de la Comissió, creada al començament de la guerra civil de 1936, que havia d'iniciar una tasca ingent a fi de dotar Catalunya d'una indústria fins aleshores inexistent, i posa en evidència la rellevant novetat que va representar aquest sector industrial a la història contemporània nostra.

Tarradellas y la industria de guerra de Cataluña.[ Madariaga, Javier de; ]. El 7 de agosto de 1936, el Gobierno de la Generalitat de Catalunya constituía formalmente la Comisión de Industrias de Guerra (CIG), un organismo legal que había de encargarse de todos los aspectos relacionados con la producción de armamento para ...