La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya

AUTOR(A) Pelai Pages
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,66 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya.pdf
FECHA 2008

El libro La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya en formato PDF. El libro La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya en formato MOBI. El libro La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pelai Pages. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es La Comissio De La Industria De Guerra De Catalunya Image

DESCRIPCIÓN

Aquest estudi tracta de l’actuació de la Comissió, creada al començament de la guerra civil de 1936, que havia d’iniciar una tasca ingent a fi de dotar Catalunya d’una indústria fins aleshores inexistent, i posa en evidència la rellevant novetat que va representar aquest sector industrial a la història contemporània nostra.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La comissió de la indústria de guer, libro de PAGÈS BLANCH, PELAI. Editorial: Publicacions de l´abadia de montser. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

L'agost de 1936, la Generalitat de Catalunya va endegar, amb el suport de la CNT, ERC i alguns militars professionals fidels a la República, la Comissió d'Indústries de Guerra al capdavant de la qual el president Companys col·locà l'aleshores conseller Josep Tarradellas.