Paradissos Invisibles

AUTOR(A) Herminia Masana
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,86 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Paradissos Invisibles.pdf
FECHA 2004

Cuida los árboles y descarga el libro de Paradissos Invisibles en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Paradissos Invisibles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Paradissos Invisibles en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Paradissos Invisibles Image

DESCRIPCIÓN

Un passat fosc d’en Julio vinculat al germà que té ingressat en un psiquiàtric acaba decidint la Laura a trencar la relació amb ell i a arrossegar la seva amiga Núria a un viatge arriscat a Algèria. Un viatge que servirà a totes dues per llepar les ferides pròpies i minimitzar els dolors personals davant la tragèdia silenciosa de tot un poble. El problema és que s’hi emboliquen més del compte, en un camí sense marxa enrere. Paradisos invisibles és una teranyina d’amors i d’amistats, però també d’enganys, ambició i morts violentes. És difícil trobar paradisos allà on l’home s’entossudeix a destruir-los.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Expresa libremente y sin ningún tipo de tapujos tu opinión sobre el tema que quieras.

Paradissos invisibles . Resumen En Tom és un nen britànic que senfronta a un greu problema familiar i decideix que ha danar a lIraq a resoldrel. En Salim és un nen iraquià que sobreviu en el dia a dia dun país trencat que intenta tirar endavant malgrat que tot se li giri en contra.