L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments

AUTOR(A) Santiago Rusiñol
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,29 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments.pdf
FECHA none

Cuida los árboles y descarga el libro de L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments Image

DESCRIPCIÓN

Barcelona, Editorial Selecta, 1977, 13x20 cms., 336 pàgs., cartoné editorial. Edició especial per a la Caixa de Barcelona

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'auca del senyor Esteve és una novel·la de Santiago Rusiñol publicada el 1907, de la qual l'autor féu posteriorment una versió teatral que s'estrenà amb gran èxit de públic i de crítica el 1917 al Teatre Victòria de Barcelona. La novel·la és el resultat de la fusió del quadre de costums del segle XIX i de l'auca.

La ironia, la gràcia i la tendresa de Santiago Rusiñol.L'auca del Sr Esteve. El català de la Mancha. Màximes i mals pensaments.Tapa dura. Editorial selecta, 1977.336 páginas. Medidas: 12,6 x 20,3 cm.347 gr.Llibre en català.ISBN: 8429804315.