L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments

AUTOR(A) Santiago Rusiñol
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,75 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments.pdf
FECHA none

Descubre el libro de L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments y otros libros de Santiago Rusiñol.

Carreracentenariometro.es L'auca Del Sr. Esteve - El Català De La Mancha - Màximes I Mals Pensaments Image

DESCRIPCIÓN

Barcelona, Editorial Selecta, 1977, 13x20 cms., 336 pàgs., cartoné editorial. Edició especial per a la Caixa de Barcelona

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Santiago Rusiñol (Barcelona, 1861- Aranjuez, 1931) és la figura més important del teatre modernista català. Dramaturg, narrador, assagista i pintor, formà part de l'anomenada"bohèmia daurada", residí llargues temporades a París, fou membre destacat d'Els Quatre Gats i el creador de les Festes Modernistes deSitges.

El portal de datos de la Biblioteca Nacional de España. Santiago Rusiñol y Prats (Barcelona, 25 de febrero 1861 - Aranjuez, donde falleció mientras pintaba sus famosos jardines, 13 de junio de 1931) fue un pintor, escritor y dramaturgo español en lengua catalana.