Els Capullos No Regalen Flors

AUTOR(A) Moderna De Pueblo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,28 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Capullos No Regalen Flors.pdf
FECHA 2013

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Capullos No Regalen Flors en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Els Capullos No Regalen Flors en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Capullos No Regalen Flors en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Els Capullos No Regalen Flors Image

DESCRIPCIÓN

En aquest nou còmic, la Moderna de Poble descobreix que la vida a la ciutat no és tan atractiva com semblava, però sap refer-se i lluitar per trobar allotjament, feina i... enamorar-se. Enamorar-se? Bé, almenys intentar-ho, perquè la vida està plena de flors i de"capullus". Nhi ha degoistes, davars, de falsament alliberats i nhi ha que continuen enganxats a les faldilles de la seva mare. Nhi ha que et diuen mentides i daltres que són massa sincers, i nhi ha uns quants que et demanen que tobris de cor i de cames sense replicar. Trobarà lhome que li regali flors? Amb les seves tires a Cuore i El Jueves i més de 60.000 seguidors al Facebook, Moderna de Poble et seduirà.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

CAPULLOS NO REGALEN FLORS, ELS (2013, ROSA DELS VENTS) · III-2013 · ELS "CAPULLOS" NO REGALEN FLORS. CAPULLOS NO REGALEN FLORS, ELS (2013, ROSA DELS VENTS) Creación de la ficha (2013): Andres Alvarez · Datos e imágenes tomados de la editorial. AUTORES. CONCEPTOS. ENTIDADES. PROMOCIONES.

This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue