Boomerang Viatge Al Cor D Australia

AUTOR(A) Xavier Moret
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,96 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Boomerang Viatge Al Cor D Australia.pdf
FECHA 2000

El libro Boomerang Viatge Al Cor D Australia en formato PDF. El libro Boomerang Viatge Al Cor D Australia en formato MOBI. El libro Boomerang Viatge Al Cor D Australia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Moret. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Boomerang Viatge Al Cor D Australia Image

DESCRIPCIÓN

Benvinguts a Austràlia, una illa-continent enorme, més gran que Europa i habitada per tan sols dinou milions de persones, on les carreteres tenen rectes de més de quatre-cents quilòmetres i el tren tarda més de tres dies a recórrer de punta a punta la distància que separa Perth i Sydney, i on conviuen els contrastos més radicals que es puguin arribar a imaginar. Tot això, i més, ens explica aquest nou llibre de Xavier Moret, una aventura plena de curiositats, perills i velles històries que ens retorna, com un bumerang, a aquesta gran illa, pràcticament oblidada durant dècades i avui, gràcies als jocs olímpics de Sydney 2000, de més actualitat que mai.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

BOOMERANG. VIAJE AL CORAZON DE AUSTRALIA, MORET, XAVIER, 15,92€. ... ENVÍO 24h GRATIS. con Tarifa plana . Con nuestra Tarifa Plana anual de gastos de envío (14,95 €/año) podrás recibir tus pedidos con el servicio de envío urgente 24 horas sin pagar gastos de envío adicionales.

BOOMERANG: VIAJE AL CORAZÓN DE AUSTRALIA XAVIER MORET. Calificar. 7,3 4 votos. Sinopsis. Bienvenidos a Australia, una isla-continente enorme, más grande que Europa y habitada tan solo por 19 millones de personas, donde las carreteras tienen rectas de más de cuatrocientos kilómetros y el tren tarda más de tres días en recorrer de punta a ...