L Oslo Vol Pintar La Lluna eBook

Carreracentenariometro.es L Oslo Vol Pintar La Lluna Image

L’Oslo està obsessionat per la lluna. Arreu on va la dibuixa i cada vespre, abans d’anar a dormir, li diu bona nit. L’Anna i en Pep, els pares de l’Oslo, comencen a imaginar-se que el seu fill és un home llop. Per això, les nits de lluna plena l’observen atentament, no fos cas que es tornés pelut i udolés. Mentrestant, d’amagat, l’Oslo construeix una nau espacial i espera el moment més adient per poder aixecar el vol cap a la lluna!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,71 MB

ISBN: 9788448918811

FECHA: 2006

AUTOR(A): Teresa Blanch

Cuida los árboles y descarga el libro de L Oslo Vol Pintar La Lluna en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de L Oslo Vol Pintar La Lluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Oslo Vol Pintar La Lluna en tu teléfono, tableta o navegador!
"Canción para bañar la luna" Las Magdalenas - YouTube

Les dimensions: reduïdes a la Nit de lluna i grans en l'obra d' El profeta.Després d'haver analitzat "Nit de lluna" podem concloure que es tracta d'unade les millors obres de Leandre Cristòfol i una de les més destacades delmoviment surrealista, tal i com va quedar demostrat el 3 de juliol de 1986 enquè la seva obra va ser ...

LIBROS RELACIONADOS