Exili I Mort Del President Companys (2ª Ed.)

AUTOR(A) Josep Benet
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,56 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Exili I Mort Del President Companys (2ª Ed.).pdf
FECHA 1996

Descubre el libro de Exili I Mort Del President Companys (2ª Ed.) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Exili I Mort Del President Companys (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Exili I Mort Del President Companys (2ª Ed.) y otros libros de Josep Benet.

Carreracentenariometro.es Exili I Mort Del President Companys (2ª Ed.) Image

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre recull cinc treballs que afecten directament la normativa de la llengua, "criatura delicada que ha passat tràngols considerables i que probablement encara n'ha de passar d'altres de no menys perillosos". La llengua &eacut

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lluís Companys, president de Catalunya, va ser afusellat el 15 d'octubre de 1940, a dos quarts de set de la matinada. Uns quants soldats van executar, al fossar de Santa Eulàlia del castell de Montjuïc de Barcelona, la sentència d'un tribunal militar en aplicació de l'ordenament feixista acabat d'imposar pel franquisme.

El 24 de gener de 1939, dos dies abans de la caiguda de Barcelona, Lluís Companys va abandonar la ciutat. Ho va fer a contracor i sense saber que emprenia un viatge que el portaria a l'exili, a França, i a una tràgica mort, de nou a la capital catalana.