Postals Presents Per A Una Mare Absent

AUTOR(A) Pep Garcia I Orri
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,63 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Postals Presents Per A Una Mare Absent.pdf
FECHA 2018

Cuida los árboles y descarga el libro de Postals Presents Per A Una Mare Absent en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Postals Presents Per A Una Mare Absent en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Postals Presents Per A Una Mare Absent en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Postals Presents Per A Una Mare Absent Image

DESCRIPCIÓN

L'autor d'aquest llibre, ens confessa: L'alzheimer va entrar per la finestra de casa l'estiu del 2011. La Maria «estava bé», però ja no estava sola. L'Alzh no tenia intenció de deixar-la. Quan l'Alzh arriba, la vida, enmig d'un sentiment de desorientació i de pèrdua aclaparadors, només et regala instants, moments, flaixos fugaços que l'autor va (intentar) capturar, a l'instant i en temps real, en format de petites «postals», en què es veu, o s'entreveu, el que passa, o el que no, el que es fa, o el que no, el que es pot i el que no, el que és i el que havia estat... I va ser tot acompanyant i pensant en la Maria i malfiant- zse de l'Alzh que va escriure aquestes... Postals presents a una mare absent.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Òmnium Cultural del Solsonès porta a Solsona la presentació de Postals presents per a una mare absent (L'Albí), de Pep Garcia i Orri. Es tracta d'una obra de 27 instants compartits amb la mare, Maria Orri, i la malaltia de l'Alzheimer, des que se li va diagnosticar, el 2011, fins que va morir, el 2015.

Definición de ausente en el Diccionario de español en línea. Significado de ausente diccionario. traducir ausente significado ausente traducción de ausente Sinónimos de ausente, antónimos de ausente. Información sobre ausente en el Diccionario y Enciclopedia En Línea Gratuito. 1 . adj./ s. m. y f. Que no está en un lugar determinado o en su residencia habitual en este momento, está ...