Viatge Al Centre De La Terra

AUTOR(A) Julio Verne
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,84 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Viatge Al Centre De La Terra.pdf
FECHA 2003

Cuida los árboles y descarga el libro de Viatge Al Centre De La Terra en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Viatge Al Centre De La Terra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Viatge Al Centre De La Terra en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Viatge Al Centre De La Terra Image

DESCRIPCIÓN

Viatge al centre de la Terra. La descoberta duns misteriosos jeroglífics entre les pàgines dun llibre portaran el professor Otto Lidenbrock i el seu nebot, el jove Mel, a emprendre el viatge més al·lucinant que shagi fet mai: endinsar-se en les profunditats de la Terra. Amb lajut den Hans, un guia hàbil i valent, i arriscant la seva vida a cada pas, descobriran les meravelles que samaguen a linterior del planeta.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Viatge al centre de la Terra (en francès: Voyage au centre de la Terre) és una novel·la de ciència-ficció i aventures, escrita el 1864 per Jules Verne, un dels escriptors francesos més famosos del segle XIX.Publicada originàriament en francès, l'obra conegué un èxit mundial que feu que es traduís a moltes llengües aviat.L'edició del 1867 comportà diversos canvis del text original ...

Viatge al centre de la terra Jules Verne. Sinopsis. El 24 de maig de 1863, un diumenge, el meu oncle, el professor Lidenbrock, va tornar precipitadament a la seva caseta situada al número 19 de la Koenigstrasse, un dels carrers més antics del barri vell d'Hamburg.