Catalunya Any Zero: El Paper De L Islam En Els Nostres Origens

AUTOR(A) Marta Sancha I Planas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,55 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Catalunya Any Zero: El Paper De L Islam En Els Nostres Origens.pdf
FECHA 2005

Cuida los árboles y descarga el libro de Catalunya Any Zero: El Paper De L Islam En Els Nostres Origens en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Catalunya Any Zero: El Paper De L Islam En Els Nostres Origens en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Catalunya Any Zero: El Paper De L Islam En Els Nostres Origens en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Catalunya Any Zero: El Paper De L Islam En Els Nostres Origens Image

DESCRIPCIÓN

Durant la segona dècada del segle VIII, es produí la irrupció delements islàmics a la península Ibèrica, que comportaren la fi del regne visigot de Toledo i linici duna nova etapa. En terres catalanes la seva presència es documenta en una data poc precisa entre el 714 i el 720.A les terres més septentrionals del que avui anomenem Catalunya, la reacció franca enfront de linvasor musulmà va possibilitar-ne lexpulsió amb certa celeritat. La realitat, però, fou molt diferent en els territoris més meridionals de la Catalunya actual, especialment en terres tarragonines i lleidatanes. Aquestes–la Catalunya Nova–es mantingueren sota domini islàmic fins a mitjan segle XII. Prop de 450 anys de domini islàmic enun territori que ocupa més de la meitat de lactual Catalunya no es poden ignorar.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

CATALUNYA ANY ZERO. EL PAPER DE L'ISLAM EN ELS NOSTRES ORÍGENS, MARTA SANCHOIPLANAS, 21,40€. Durant la segona dècada del segle VIII, es produí la irrupció d'ele...

Què et podem oferir els #arxiusacasa? Amb motiu del confinament que estem vivint per prevenir la propagació del Covid-19, des dels #arxiusacasa, us oferim una sèrie de recursos en línia que us ajudaran a conèixer els arxius i els documents de la Xarxa d'Arxius Comarcals de Catalunya a través de continguts digitals que us sorprendran.