Contes D Estrelles

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,26 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Contes D Estrelles.pdf
FECHA 2011

Descubre el libro de Contes D Estrelles con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Contes D Estrelles en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Contes D Estrelles y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es Contes D Estrelles Image

DESCRIPCIÓN

 Aquest llibre tracta d'acostar als infants les històries imaginàries amb les que els nostres avantpassats s'intentaven explicar els fenòmens de la naturalesa, especialment els fenòmens metereològics i astronòmics. I ho fa explicant les mitologies d'arreu del món en forma de contes infantils, sempre acompanyats d'una breu i entenedora explicació científica del fenomen que tracta de comprendre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Es tracta d'un conte sense paraules, i és que de fet, no li calen. És a través de les seves il·lustracions que descobrim una fantàstica història d'amor, els protagonistes aprenen a compartir, respectar i sobretot, estimar. Unes imatges molt cuidades, amb un fil argumental preciós. El pirata de les estrelles. Albert D. Arrayás.

Contes d'estrelles | Aquest llibre tracta d'acostar als infants les històries imaginàries amb les que els nostres avantpassats s'intentaven explicar