Via Veneto Barcelona (Catala)

AUTOR(A) Francesc Casas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,84 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Via Veneto Barcelona (Catala).pdf
FECHA 2009

Descubre el libro de Via Veneto Barcelona (Catala) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Via Veneto Barcelona (Catala) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Via Veneto Barcelona (Catala) y otros libros de Francesc Casas.

Carreracentenariometro.es Via Veneto Barcelona (Catala) Image

DESCRIPCIÓN

Aquest volum dels Quaderns de Mont-Ferrant és un resum de les primeres quatre dècades (1967-2007) del restaurant Via Veneto. Referència continuada i indiscutible de l´alta cuina a Catalunya. Prenent com a eix el Via Veneto es fa una anàlisi de l´evolució de la cuina, qui l´ha protagonitzada i com s´ha expressat en els plats. La intenció de l´autor ha estat oferir una mostra d´agraïment a tota la família Monje.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

via veneto 33 Uno de los restaurantes más emblemáticos, dónde los Monje, padre e hijo, rinden culto a la cocina tradicional catalana, con sutiles pinceladas de autor del chef Sergio Humada.

Via Veneto és un restaurant de luxe ubicat al carrer Ganduxer, 10 de Barcelona, des del 1967. El seu xef actual és Sergio Humada. El seu primer propietari fou Oriol Regàs, un dels impulsors del Bocaccio, qui va obrir el restaurant amb l'ajuda d'un petit grup de socis el 30 d'abril de 1967. Després d'uns anys, el 1978 va cedir la gestió del negoci a Josep Monje, nascut el 1943 a la Vall ...