Jardins De Deu: Menorca

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,30 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Jardins De Deu: Menorca.pdf
FECHA 2003

Cuida los árboles y descarga el libro de Jardins De Deu: Menorca en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Jardins De Deu: Menorca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jardins De Deu: Menorca en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Jardins De Deu: Menorca Image

DESCRIPCIÓN

A Menorca la convivència sempre difícil entre la natura i l'home s'ha resolt en un equilibri esplèndid, gairebé inversemblant. El paisatge humanitzat i el paisatge natural s'entrellacen amb harmonia, sense que l'home, fins ara, n'hagi alterat la bellesa original. El fet de ser una illa hi ha jugat a favor, com també l'especial tarannà dels menorquins. És per això que a Menorca és possible trobar encara avui racons i paisatges que la natura ha creat, lliurement, amb una harmonia insòlita: autèntics jardins de Déu.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Perched above the resort of Son Bou and providing stunning views, Aparthotel HG Jardin de Menorca is a fantastic family option on the relaxed island of Menorca. Surrounded by well-maintained spacious gardens and rustic countryside, this attractive property is ideal for doing as much or as little as you like.

El diario digital de Menorca. Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para medición de la navegación de los usuarios.