Estudis D Implantacio Teminologica: Una Aproximacio En L Ambit De Ls Esports

AUTOR(A) F.xavier Vila I Moreno
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,97 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Estudis D Implantacio Teminologica: Una Aproximacio En L Ambit De Ls Esports.pdf
FECHA 2007

Descubre el libro de Estudis D Implantacio Teminologica: Una Aproximacio En L Ambit De Ls Esports con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Estudis D Implantacio Teminologica: Una Aproximacio En L Ambit De Ls Esports en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Estudis D Implantacio Teminologica: Una Aproximacio En L Ambit De Ls Esports y otros libros de F.xavier Vila I Moreno.

Carreracentenariometro.es Estudis D Implantacio Teminologica: Una Aproximacio En L Ambit De Ls Esports Image

DESCRIPCIÓN

Aquest volum recull tres estudis sobre la implantació en l'ús real de termes propis de l'esgrima, l'escalada esportiva i l'hoquei sobre herba, especialment de neologismes normalitzats. L'anàlisi de la implantació terminològica en català és encara un terr eny poc explorat; el Centre de Terminologia TERMCAT presenta aquesta aproximació, elaborada per especialistes en sociolingüística de la Universitat de Barcelona, amb la intenció d'anar obrint noves vies per a l'avaluació de les actuacions de normalitzaci ó i difusió de la terminologia catalana.Els especialistes, investigadors i estudiants de terminologia i de sociolingüística trobaran en aquestes pàgines un primer intent de sistematització metodològica d'aquesta mena d'estudis. També hi trobaran elem ents d'interès tots els professionals implicats en la normalització lingüística i en la comunicació.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Per a elegir bé. Guia d'estudis - Conselleria de Cultura i Esport ...

CG2.2:Ús i integració de la informàtica aplicada a l'àmbit de les matèries d'estudi de les ciències de l'activitat física i de l'esport ; CG3.1:Capacitat de dissenyar, aplicar i avaluar processos, programes i projectes de qualitat en el camp de la docència, l'entrenament, la promoció de la salut i la recreació esportiva.