L Arnes Del Cavaller

AUTOR(A) Marti De Riquer
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,63 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Arnes Del Cavaller.pdf
FECHA 9999

Descubre el libro de L Arnes Del Cavaller con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de L Arnes Del Cavaller en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Arnes Del Cavaller y otros libros de Marti De Riquer.

Carreracentenariometro.es L Arnes Del Cavaller Image

DESCRIPCIÓN

Publicat per primer cop lany 1968, Larnès del cavaller fou el primer intent de sistematització de la historia de larmament personal en terres catalanes des del segle X fins a començaments del segle XVI.Lestudi de la novel·la cavalleresca del segle XV, que portà Martí de Riquer a treballar sobre els autèntics cavallers medievals, i la necessitat de crear un glossari que esclarís els termes militars no descrits fins el moment, tingué com a resultat aquesta obra. A més dels documents consultats per lautor, fou també gràcies a les magnífiques obres dart conservades daquest període que Riquer confeccionà un llibre fascinant, ple de detalls i erudició que ha esdevingut tot un clàssic."El present llibre és escrit per persona que sha dedicat principal ment a lestudi de la literatura medieval, i que si ha anat a parar a aquesta mena de recerques és únicament amb lafany de veure més clars els textos i de fer una escletxa més que ens deixi observar la vida medieval i el temperament dels seus homes"De la nota preliminar de Martí de Riquer.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'ARNÈS DEL CAVALLER DEL SEGLE XIII per Francesc Xavier Hernàndez Cardona Durant els segles XI i XII els cavallers es van protegir amb llargs ausbergs ... d'urgència, com en el setge de Borriana els cavallers s'estimaven protegir-se, d'antuvi, amb el perpunt.

DE RIQUER MORERA, MARTIMartí de Riquer i Morera (Barcelona, 1914) Filòleg i escriptor. Llicenciat en filologia i lletres per la Universitat de Barcelona (1942) i doctor en filologia romànica per la Universitat de Madrid (1945), especialitzat en literatura trobadoresca, en novel·la cavalleresca i en el Segle d'Or espanyol. Fou l'i...