El Professor De Literatura

AUTOR(A) Antoni Serra
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,49 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Professor De Literatura.pdf
FECHA 2008

El libro El Professor De Literatura en formato PDF. El libro El Professor De Literatura en formato MOBI. El libro El Professor De Literatura en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Serra. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es El Professor De Literatura Image

DESCRIPCIÓN

Què és El professor de literatura? Una novel·la breu, d'escriptura experimental que s'insereix dins el relat -en ocasions- d'estructura negra o, com es diu a aquesta terra nostra, de lladres i serenos? Tal vegada una forma de narrativa amb matisos irònics, i fins i tot sarcàstics, amb la finalitat de denunciar una situació real -l'ensenyament, l'estructura social, el desgavell de la relació ciutadana? És possible. Amb El professor de literatura, el lector s'enfrontarà un cop més a la ironia, es veurà obligat a una reflexió -a estones divertida, d'altres cruel, desconcertant- sobre el món i la societat de la qual n'és un comparsa més, per dir-ho d'alguna forma. En el text es conjuguen la incredulitat, una certa rebel·lia, també la indisciplina i, per què no?, un punt de promiscuïtat i d'erotisme. Al cap i a la fi, la llibertat sense condicions -condicions que pretén imposar la democràcia "reformada" (o deformada) que ens ha tocat viure o patir- que ha de ser la meta final de l'escriptor i que es pot localitzar als nostres grans autors dels quals se'n fa referència a El professor de literatura.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Profesor, ¿para qué sirve la Literatura? ¿Para qué sirve la Literatura? Esta junto con la que reza Profesor, ¿para qué sirve la Sintaxis? es una de las preguntas que más a menudo me formulan mis alumnos. Debo confesar que al principio fue una pregunta que me descolocó totalmente, porque nunca había reparado en ello.

Vemos que todavía hoy los profesores de literatura están repitiendo las prácticas pedagógicas que con ellos se utilizaban, haciendo de la literatura un espacio pesado en el que se le pide a los estudiantes leer muchos textos pero la calidad con la que los leen es deficiente, ya que no lo hacen por gusto, lo hacen por obligación y como consecuencia hace que la lectura se torne aburrida y ...