La Sara I Les Golejadores 4: El Futbol I L Amor Són Incompatibles

AUTOR(A) Laura Gallego
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,32 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Sara I Les Golejadores 4: El Futbol I L Amor Són Incompatibles.pdf
FECHA 2019

Cuida los árboles y descarga el libro de La Sara I Les Golejadores 4: El Futbol I L Amor Són Incompatibles en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Sara I Les Golejadores 4: El Futbol I L Amor Són Incompatibles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Sara I Les Golejadores 4: El Futbol I L Amor Són Incompatibles en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Sara I Les Golejadores 4: El Futbol I L Amor Són Incompatibles Image

DESCRIPCIÓN

Canvia les normes i fes realitat els teus somnis!Algúha robat l’examen de ciències naturals i el professor amenaça de suspendre tots els alumnes de la classe... Encara que els indicis apunten en Sam, la Sara no creu que en sigui el culpable. Per descobrir la veritat, però, necessitaràl’ajuda de les Golejadores, que estan esverades per la proximitat de Sant Valentíi per un embolic terrible de targetes delatores!

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Amor i el futbol son incompatibles. En Sam és acusat de copiar en un examen i està molt preocupat. Això fa que la Sara intenti resoldre els problemes d'enemistat amb ell per fer-li costat. Per animar-lo, aniran a veure un partit de primera divisió.

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook L ultim gol (la sara i les golejadores) y del autor Laura Gallego. También podrás acceder al enlace para comprar el libro L ultim gol (la sara i les golejadores) y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.