La Tina Al Kilimanjaro

AUTOR(A) Araceli Segarra
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,40 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Tina Al Kilimanjaro.pdf
FECHA 2009

Cuida los árboles y descarga el libro de La Tina Al Kilimanjaro en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Tina Al Kilimanjaro en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Tina Al Kilimanjaro en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Tina Al Kilimanjaro Image

DESCRIPCIÓN

Puja al Kilimanjaro amb la Tina!!Amb els viatges de la Tina descobriràs la muntanya més alta de cada continent i com pujar-la. Però això és només una excusa: el viatge de veritat consisteix a conèixer la gran diversitat de cultures que hi ha al món i la varietat de persones que hi viuen. I amb qui? Amb la Tina i l´Araceli... A l´Araceli Segarra ja la coneixes perquè va ser la primera dona del nostre país a escalar l´Everest, aquella muntanya que diuen que és la més alta del món. Però ara tu i els teus amics us apropareu de nou a ella perquè explica i dibuixa històries com aquesta que tens a les mans. Aquesta vegada viatjareu a l´Àfrica amb la Tina i coneixereu com viuen els Massai. També aprendreu que hi ha plantes que poden curar, i que al cim de la muntanya més alta d´Àfrica, el Kilimanjaro, hi ha neu tot l´any.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El trekking del Kilimanjaro es una aventura apasionante para cualquier amante de la montaña y de la naturaleza. Se trata de recorrer a pie una larga distancia, entre 50 y 70 km por alta montaña, acampar en tiendas o dormir en refugios, superar un reto y disfrutar de un escenario natural muy singular.. La primera duda que suelen tener las personas que se plantean realizar el treeking del ...

La subida al Kilimanjaro es el momento estelar de todo viaje a Tanzania, existen por lo menos 10 rutas de trekking pero sólo 3 llegan hasta la cumbre, Uhuru peak o Pico de la Independencia. La ruta Marangu es la más fácil y, hasta hace poco, era la más transitada.