Besar El Vellut

AUTOR(A) Sarah Waters
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,19 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Besar El Vellut.pdf
FECHA 2004

Descubre el libro de Besar El Vellut con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Besar El Vellut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Besar El Vellut y otros libros de Sarah Waters.

Carreracentenariometro.es Besar El Vellut Image

DESCRIPCIÓN

Ostrera, estrella de musical, noi de lloguer i llibertina, la Nan King ha fet de tot. Des dels restaurants de peix de Whitstable als llums de gas de Leicester Square, des del seu primer amor, la Kitty Butler, fins a la seva rica i exigent amant, la Diana Lethaby, ha après que la vida, tant damunt de l´escenari com fora, és una estranya combinació de màgia i necessitat, de glamour i esforç. Ha passejat, representat i besat pels carrers i els salons de la Londres victoriana, i ha satisfet estranys desitjos que, alhora, li han obert el seu particular apetit.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Novel·la ambientada a la ciutat de Londres al final del segle XIX que tracta la història de la Nan, una jove camperola que decideix de provar fortuna a la capital després de conèixer la Kitty, actriu de music hall de qui està fascinada. La Kitty s'hi fixa, en ella també, i s'interessa per la xiqueta que la veu actuar dia sí i dia també. Tan és així que li ofereix de ser la seva ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Besar el vellut y del autor Sarah Waters. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Besar el vellut y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.