Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio

AUTOR(A) Pere Estelrich I Massuti
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,49 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio.pdf
FECHA 2019

El libro Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio en formato PDF. El libro Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio en formato MOBI. El libro Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pere Estelrich I Massuti. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio Image

DESCRIPCIÓN

Un retrat de la societat illenca delsdarrers deu anys.Aquest llibre vol ser una aproximació a la història de la nostra societat feta a partir de les persones que han passat per un programa de ràdio, El Crepuscle encén estels, esdevingut un referent, perquè des de fa més de deu anys i amb més de dos mil programes, ha entrevistat i ha donat veu a quasi bé totes les persones illenques relacionades amb el món cultural i social.Han passat pel Crepuscle milers de convidats, a títol individual i com a representants de col·lectius. Tots ells han pogut expressar-se lliurement, i per això aquest volum bé pot servir per conèixer de prop el tarannà de la nostra societat.A les pàgines d’aquest llibre hi trobareu referències musicals, literàries, solidàries, espirituals, científiques, filosòfiques, artístiques i, no tant, polítiques. Un retrat aproximat dels darrers deu anys.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

ESTELS . UN RETRAT DE MALLORCA A TRAVÉS D'UN PROGRAMA DE RÀDIO (ESTELRICH I MASSUTÍ, PERE)

1 Leer, de André Kertész André Kertész (Budapest, 1894-Nueva York, 1985) fue uno de los fotógrafos clave del siglo XX. Este libro recoge fotografías tomadas entre 1915 y 1970 en las que ...