Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio

AUTOR(A) Pere Estelrich I Massuti
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,80 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio.pdf
FECHA 2019

Cuida los árboles y descarga el libro de Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio Image

DESCRIPCIÓN

Un retrat de la societat illenca delsdarrers deu anys.Aquest llibre vol ser una aproximació a la història de la nostra societat feta a partir de les persones que han passat per un programa de ràdio, El Crepuscle encén estels, esdevingut un referent, perquè des de fa més de deu anys i amb més de dos mil programes, ha entrevistat i ha donat veu a quasi bé totes les persones illenques relacionades amb el món cultural i social.Han passat pel Crepuscle milers de convidats, a títol individual i com a representants de col·lectius. Tots ells han pogut expressar-se lliurement, i per això aquest volum bé pot servir per conèixer de prop el tarannà de la nostra societat.A les pàgines d’aquest llibre hi trobareu referències musicals, literàries, solidàries, espirituals, científiques, filosòfiques, artístiques i, no tant, polítiques. Un retrat aproximat dels darrers deu anys.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

¡El nou espai educatiu d'Eix Estels! A finals d'Abril 2020 obrirà les seves portes el nou espai educatiu d'Eix Estels. Un espai de màxima qualitat ubicat a Guardiola de Berguedà destinat a estades escolars, d'AMPA, turisme familiar i turisme en grup.

La Sala Russafa ha programado para este mes de abril una oferta que va desde un espectáculo de cabaret canalla a cargo de Roma Calderón 'The Lovers' y la presentación en concierto del primer ...