Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio

AUTOR(A) Pere Estelrich I Massuti
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,31 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio.pdf
FECHA 2019

Descubre el libro de Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio y otros libros de Pere Estelrich I Massuti.

Carreracentenariometro.es Estels: Un Retrat De Mallorca A Traves D Un Programa De Radio Image

DESCRIPCIÓN

Un retrat de la societat illenca delsdarrers deu anys.Aquest llibre vol ser una aproximació a la història de la nostra societat feta a partir de les persones que han passat per un programa de ràdio, El Crepuscle encén estels, esdevingut un referent, perquè des de fa més de deu anys i amb més de dos mil programes, ha entrevistat i ha donat veu a quasi bé totes les persones illenques relacionades amb el món cultural i social.Han passat pel Crepuscle milers de convidats, a títol individual i com a representants de col·lectius. Tots ells han pogut expressar-se lliurement, i per això aquest volum bé pot servir per conèixer de prop el tarannà de la nostra societat.A les pàgines d’aquest llibre hi trobareu referències musicals, literàries, solidàries, espirituals, científiques, filosòfiques, artístiques i, no tant, polítiques. Un retrat aproximat dels darrers deu anys.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cercant mallorca Trobats 1776 ... L'avantprojecte de Llei d'Educació de les Illes Balears ha començat la seva singladura amb mal pe... dijous, 28 de novembre de 2019, 05:00. Crònica desordenada de Ciutat Antiga. Un dia comença a ploure i no atura. Passen setmanes, mesos.

El festival Tempo sota les Estrellas de Girona, que finalizó el pasado domingo, ha incrementado un 25 por ciento la asistencia al alcanzar este año los 28.000 visitantes, según informa hoy la ...