Els Intercanvis Internacionals: Entorn Comercial I Estrategia

AUTOR(A) Esther Subira
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,81 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Intercanvis Internacionals: Entorn Comercial I Estrategia.pdf
FECHA 2005

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Intercanvis Internacionals: Entorn Comercial I Estrategia en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Els Intercanvis Internacionals: Entorn Comercial I Estrategia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Intercanvis Internacionals: Entorn Comercial I Estrategia en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Els Intercanvis Internacionals: Entorn Comercial I Estrategia Image

DESCRIPCIÓN

El llibre Els intercanvis internacionals: entorn comercial i estratègia és un manual adreçat a usuaris i estudiants de màrqueting internacional. En el món globalitzat en el què estem immersos, les empreses han d´enfocar la seva activitat a aquest mercat global, el món. Per tal d´operar en aquest amplil i divers entorn amb el mínim de risc i la màixma eficiència convé disposar de les eines d´anàlisi i de decisió que ens ofereix aquet llibre. Per començar, hem de ser capaços de segmentar el món en grans submercats que tinguin característiques comunes: renda, nivell de desenvolupament, estat del mercat, etc. D´aquesta manera podrem escollir millor el tipus de producte més idoni per a aquest mercats i també la manera de portar-lo. Un cop preseleccionats els mercats exteriors objecte del nostre interès, hi aplicarem tècniques d´investigació bàsiques per refermar o destacar la nostra primera decisió. El manual descriu la millor manera d´aplicar el màrqueting mix als mercats objectius i finalment estableix les directrius per dissenyar el Pla de màrqueting internacional. Aquest Pla haurà d´estar en consonància amb la política general de l´empresa, i constituirà eina de gestió. L´autora considera l´obra d´utilitat per als interessats a conèixer el potencial comercial de les empreses en l´entorn exterior i saber aplicar les tècniques adequades en el procès d´internacionalització.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Durant aquesta setmana el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, amb la col·laboració de totes les Facultats i Escoles de la Universitat, donarà a conèixer a tots els estudiants i les estudiantes els programes d'intercanvi per a fer estades a l´estranger al curs 2020-2021.

Els intercanvis internacionals: entorn comercial i estratègia: 9788447528707: Books - Amazon.ca. Skip to main content. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Cart. Books. Go Search Hello Select your address Best ...