Persepolis

AUTOR(A) Marjane Satrapi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,60 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Persepolis.pdf
FECHA 2020

El libro Persepolis en formato PDF. El libro Persepolis en formato MOBI. El libro Persepolis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marjane Satrapi. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Persepolis Image

DESCRIPCIÓN

EL GRAN CLÀSSIC DE LA NOVEL·LA GRÀFICA,en una edició nova i definitivaPersèpolis ens explica la revolució islàmica iraniana des de laperspectiva d'una nena que contempla amb estupor el canvi profund queexperimenten el seu país i la seva familia, mentre ella ha d'aprendre aportar el vel. Intensament personal i profundament polític, el relatautobiogràfic de Marjane Satrapi examina què vol dir créixer en un ambient de guerra i repressió.Nova traduccióNou formatNova retolacióNou dissenyReseñas:«Una obra universal.»Les Inrockuptibles«Absolutament meravellosa.»The Guardian«Obra mestra indiscutible.»Frankfurter Allgemeine Zeitung«El seu esperit agosarat i innovador és el motor de l'actual renovació del còmic.»El País«No puc deixar de lloar-la. Persèpolis és una obra encantadora idivertida, tot i que el que conti, en el fons, sigui devastador.»Joe Sacco«Una arma de destrucció massiva elegant, intel·ligent i commovedora.»Sunday Telegraph«Deliciosa. Converteix allò dramàtic i l'enginy en la millor parella de ball.»The New York Times Book Review«Un còmic excel·lent que està a l'altura del ...

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La aparición de este volumen integral demuestra una vez más la importanciaque ha tenido Persépolis, el primer cómic iraní de la historia.Con esta obra, laaclamada Marjane Satrapi consiguió, además de numerosos y prestigiosospremios, la historieta transcendiese a la sociedad como un símbolo de toleranciay libertad.

PERSEPOLIS de MARJANE SATRAPI. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.