Hi Havia Una Vegada Una Llavor

AUTOR(A) Mike Gordon
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,30 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Hi Havia Una Vegada Una Llavor.pdf
FECHA 2010

Descubre el libro de Hi Havia Una Vegada Una Llavor con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Hi Havia Una Vegada Una Llavor en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Hi Havia Una Vegada Una Llavor y otros libros de Mike Gordon.

Carreracentenariometro.es Hi Havia Una Vegada Una Llavor Image

DESCRIPCIÓN

Com és possible queuna planta creixi d' una petita llavor? I d' on surtenaquestes llavors?Acompanya els protagonistes d' aquesta història i trobaràs les respostes a aquestes preguntes.Aquest llibre inclou notes per als pares i els professors i activitats lúdiques que ajudaran a reforçar-ne el contingut.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Dónde encontrar "Hi havia una vegada una llavor" Disponible en 1 librerías . Buscar librerías a tu alrededor. Buscar librerías a tu alrededor. Sinopsis . Sinopsis de: "Hi havia una vegada una llavor" Com és possible que una planta creixi d ' una petita llavor?

Hi havia una vegada una escola. Hi havia una vegada una escola de Barcelona que va decidir llegir tots els contes de la seva biblioteca. Va ser una feina llaaaarga, llarga. L'escola, que es deia Tàber, els va llegir tots perquè, com...