Hi Havia Una Vegada Una Llavor

AUTOR(A) Mike Gordon
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,71 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Hi Havia Una Vegada Una Llavor.pdf
FECHA 2010

El libro Hi Havia Una Vegada Una Llavor en formato PDF. El libro Hi Havia Una Vegada Una Llavor en formato MOBI. El libro Hi Havia Una Vegada Una Llavor en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mike Gordon. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Hi Havia Una Vegada Una Llavor Image

DESCRIPCIÓN

Com és possible queuna planta creixi d' una petita llavor? I d' on surtenaquestes llavors?Acompanya els protagonistes d' aquesta història i trobaràs les respostes a aquestes preguntes.Aquest llibre inclou notes per als pares i els professors i activitats lúdiques que ajudaran a reforçar-ne el contingut.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquests dies, a l'escola estem treballant el conte del Patufet. Si voleu explicar-lo, aquí teniu un parell d'exemples que hi ha per la xarxa. Si en trobeu d'altres interessants els podeu compartir amb nosaltres! Hi havia una vegada un nen tan petit tan petit tan petit...que tothom li deia PATUFET...

Hi havia una vegada... Estratègies per fomentar la lectura. Adreçat a tothom ... Llavors, en una visita a un familiar a l'hospital, la meva tieta em va portar a una llibreteria i em va fer escollir el llibre que desitgés, el que més goig em fes.