La Llengua Catalana Durant El Segle Xviii Segons Documents De L'arxiu De L'ajuntament De Les Borges Blanques.

AUTOR(A) Roser Ripollés I De La Fragua
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,66 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Llengua Catalana Durant El Segle Xviii Segons Documents De L'arxiu De L'ajuntament De Les Borges Blanques..pdf
FECHA none

Descubre el libro de La Llengua Catalana Durant El Segle Xviii Segons Documents De L'arxiu De L'ajuntament De Les Borges Blanques. con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de La Llengua Catalana Durant El Segle Xviii Segons Documents De L'arxiu De L'ajuntament De Les Borges Blanques. en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Llengua Catalana Durant El Segle Xviii Segons Documents De L'arxiu De L'ajuntament De Les Borges Blanques. y otros libros de Roser Ripollés I De La Fragua.

Carreracentenariometro.es La Llengua Catalana Durant El Segle Xviii Segons Documents De L'arxiu De L'ajuntament De Les Borges Blanques. Image

DESCRIPCIÓN

Les Borges Blanques, Ajuntament de les Borges, 1999. 17x24 cm. 212 p. Dedicatòria de l'autora.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquest article reprodueix un fragment del treball que l'autora presentà com a tesi de llicenciatura, amb el títol La llengua catalana durant el segle XVII, segons documents de l'Arxiu de l'ajuntament de les Borges Blanques i sota la direcció del professor Josep M. Nadal i Farreras, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

En la dècada del 1980, l'Orfeó Català decideix efectuar una gran reforma arquitectònica i també jurídica i, així, es va constituir el 1983 el Consorci del Palau de la Música Catalana, mantenint la propietat l'Orfeó però intervenint l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura d'Espanya.