Les Aventures D En Pinotxo

AUTOR(A) Carlo Collodi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,78 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Aventures D En Pinotxo.pdf
FECHA 2004

Descubre el libro de Les Aventures D En Pinotxo con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Les Aventures D En Pinotxo en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Aventures D En Pinotxo y otros libros de Carlo Collodi.

Carreracentenariometro.es Les Aventures D En Pinotxo Image

DESCRIPCIÓN

Un veritable clàssic, traduït a més de dues-centes llengües, que no ha deixat de fascinar els lectors de totes les edats i generacions per la ingenuïtat i la poesia del titella protagonista, un personatge humaníssim i exemplar que acabarà convertint-se en un nen de debò, després de viure unes peripècies extraordinàries i passar per un munt de proves on ha de decidir entre el bé i el mal. Les descobertes, tant bones com dolentes, que fa del món i de la vida, l’esperit de rebel·lió, l’ànsia de justícia i l’esperança, componen una història nítida i carregada d’humanitat.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Les aventures d'en pinotxo: Amazon.es: Razzi, Jim: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros Ir Buscar Hola ...

Les il•lustracions de Roberto Innocenti són fruit d'un procés de documentació històrica. Gràcies a aquest treball els dibuixos són plens de detalls que permeten submergir-nos en l'ambient, la cultura, els objectes i personatges de l'època en que Collodi va escriure les aventures del Pinotxo.