Cinturo Negre Nº1 (Catala)

AUTOR(A) Naoki Urasawa
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,56 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cinturo Negre Nº1 (Catala).pdf
FECHA 2009

El libro Cinturo Negre Nº1 (Catala) en formato PDF. El libro Cinturo Negre Nº1 (Catala) en formato MOBI. El libro Cinturo Negre Nº1 (Catala) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Naoki Urasawa. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Cinturo Negre Nº1 (Catala) Image

DESCRIPCIÓN

Un bon dia, en Matsuda, periodista del diari Every Sport, veu per casualitat una noia que li fa una clau de judo increïble a un lladre. La noia es diu Ginger Inokuma, una estudiant de batxillerat que té un do especial per al judo i que és néta d’en Jigorô Inokuma, que de jove havia guanyat cinc vegades el campionat de judo del Japó. Tanmateix, ella només desitja una cosa: ser “una noia normal i corrent”. Però el seu avi insisteix sempre que un dia ha d’aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi de l’Honor del Poble japonès. Presentem aquesta novetat en català del prestigiós Naoki Urasawa que explica les peripècies de la jove Ginger Inokuma amb el judo, l’amistat i l’amor. La sèrie consta de 29 volums que sortiran a la venda amb una periodicitat bimestral.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

CINTURO NEGRE Nº1 (CATALA) de NAOKI URASAWA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Escurçó negre Títol original: Blackadder Àudio: català El personatge central de la sèrie és el segon príncep, Edmund, duc d'Edimburg, anomenat "L'escurçó negre". És un noi aspre i retorçat, d'aspecte maligne, amb una passió irrefrenable per ser rei que el du a un seguit de traïdories inimaginables.