De Catalunya A Europa

AUTOR(A) Josep Ramon Llobera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,90 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO De Catalunya A Europa.pdf
FECHA 2003

El libro De Catalunya A Europa en formato PDF. El libro De Catalunya A Europa en formato MOBI. El libro De Catalunya A Europa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Ramon Llobera. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es De Catalunya A Europa Image

DESCRIPCIÓN

Si diem «Catalonia is a nation», ¿quanta gent ho entendrà? De fet, molts turistes que visiten la Costa Brava o Barcelona no reconeixen la realitat catalana. Per a ells només és una part d’Espanya. Pel que fa a Europa, el procés de globalització cultural amenaça amb convertir en aire la solidesa de les cultures locals. ¿Té sentit optar per una identitat d’una nació petita? ¿I si només fóssim britànics, francesos o espanyols, o millor encara, europeus? De Catalunya a Europa té un objectiu clar: analitzar el perquè dels prejudicis i els tòpics que ha generat el fenomen del nacionalisme. I per fer-ho, des de la distància que li proporciona el fet de viure a l’estranger, Josep R. Llobera se centra en l’estudi del catalanisme des d’una perspectiva antropològica.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Fundació Catalunya Europa neix amb el propòsit d'invertir en la recerca dels coneixements i de les bones pràctiques que configuren aquest ideal europeu d'excel·lència democràtica, cívica, econòmica i social. Amb la certesa que Catalunya pot aportar molt, però aprendre encara més.

La consellera de Salud, Alba Vergés, ha defendido el informe que la sanidad pública catalana ha elaborado, y donde recomienda priorizar en el ingreso en las UCI a los afectados con