Estimat Mestre

AUTOR(A) Cristina Masanes
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,75 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Estimat Mestre.pdf
FECHA 2007

Descubre el libro de Estimat Mestre con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Estimat Mestre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Estimat Mestre y otros libros de Cristina Masanes.

Carreracentenariometro.es Estimat Mestre Image

DESCRIPCIÓN

Cristina Masanés va néixer a Manresa el 1965 i viu a l'Empordà. Col·labora a l'Aviu, El Punt, Sàpiens i a Descobrir Catalunya. Finalista dels premis Recull i Carles Rahola de periodisme, ha publicat Lídia de Cadaqués, Crònica d'un deliri i la guia Cadaqués. Estimat mestre és l’homenatge més emotiu i sincer als mestres del nostre país. Jordi Pujol, Sebastià Serrano, Ferran Adrià, Mònica Terribas, Xavier Rubert de Ventós, Rosa Regàs, Pasqual Maragall, Beth Rodergas, Lluís Pasqual, Josep Maria Ainaud, Eudald Carbonell, Roser Capdevila, Màrius Serra, Anna Veiga i Miguel Poveda ens ofereixen el record més autèntic dels seus mestres i del seu pas per lescola. Les bates de ratlles, el so de la campana que anuncia l’hora del pati o el guix ratllant la pissarra són algunes de les imatges de les petites històries de la seva infantesa, que segurament coincideixen amb les de tots nosaltres. «Estimat mestre és un llibre no tan sols excel·lent sinó necessari. És l'homenatge a un ofici, amb el qual estem en deute pel molt que ha fet pel país», del pròleg de Salvador Cardús

DESCARGAR
LEER EN LINEA

ESTIMAT MESTRE de CRISTINA MASANES. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Presentación del libro "ESTIMAT DOCTOR/ADMIRAT MESTRE" de Josep Trueta y Pau Casals. 01/04/2009. El próximo 1 de abril, a las 19.30 h, tendrá lugar en la Sala Prat de la Riba del Institut d'Estudis Catalans la presentación del libro "Estimat doctor/ Admirat" mestre de la editorial A Contra Vent.