L Elenc Artístic Arborcenc. 100 Anys

AUTOR(A) Maria Teresa Rafecas Orpi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,27 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Elenc Artístic Arborcenc. 100 Anys.pdf
FECHA none

El libro L Elenc Artístic Arborcenc. 100 Anys en formato PDF. El libro L Elenc Artístic Arborcenc. 100 Anys en formato MOBI. El libro L Elenc Artístic Arborcenc. 100 Anys en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Teresa Rafecas Orpi. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es L Elenc Artístic Arborcenc. 100 Anys Image

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre és la història d'un grup amateur de teatre de l'Arboç, que l'any 2016 ha celebrat els cent anys de la seva existència.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cultura. La tradició folklòrica de l'Arboç és rica i variada. El Ball de diables amb la seva famosa carretillada, el Ball de bastons, els Gegants i Nans i el drac Badalot són l'exponent de l'empenta associativa de L'Arboç, als quals s'han d'afegir l'Elenc Artístic Arbocenc, la Coral Ressò, l'Esbart Sant Julià, una penya blaugrana, una penya ciclista i un club de futbol, entre altres.

La Festa Major de l'Arboç arrenca aquest divendres amb el pregó de l'Elenc Artístic Arbocenc. Redacció L'Arboç. Declarada d'Interès Nacional, la festa marida actes tradicionals com La Carretillada amb actes nous com l'Empalmada, amb Itaca Band, i l'espectacular tobogan gegant d'aigua de 75 metres.