Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya: Questionari

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,80 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya: Questionari.pdf
FECHA 2005

Descubre el libro de Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya: Questionari con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya: Questionari en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya: Questionari y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya: Questionari Image

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Comprar el libro QÜESTIONARI COS AUXILIAR ADMINISTRATIU GENERALITAT DE CATALUNYA de Ed. Cep, Editorial CEP, S.L. (9788483689004) ... Oposiciones > Oposiciones autonómicas > Libros de Temario de oposiciones para Cataluña > QÜESTIONARI COS AUXILIAR ADMINISTRATIU GENERALITAT DE CATALUNYA, Ed.

Resumen: Surt al carrer una nova edició del Temari i Qüestionaris per a les proves selectives d'accés al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya per promoció interna, amb l'objectiu fonamental de facilitar als nostres alumnes la tasca d'obtenir un lloc de plantilla en aquesta Administració. Aquest llibre desenvolupa el contingut dels 20 temes corresponents als cinc blocs ...