La Crisi De La Paraula: Antologia De Poesia Visual

AUTOR(A) Joaquim Molas, Enric Bou
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,45 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Crisi De La Paraula: Antologia De Poesia Visual.pdf
FECHA 2003

El libro La Crisi De La Paraula: Antologia De Poesia Visual en formato PDF. El libro La Crisi De La Paraula: Antologia De Poesia Visual en formato MOBI. El libro La Crisi De La Paraula: Antologia De Poesia Visual en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joaquim Molas, Enric Bou. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es La Crisi De La Paraula: Antologia De Poesia Visual Image

DESCRIPCIÓN

«Considerem poesia visual un text qualsevol en el qual es combinen de manera intencionada mots per formar un dibuix. Llegir i estudiar la poesia visual ens retorna als orígens del nostre ofici com a lectors —ens fa llegir més a poc a poc, perquè el missatge reté latenció sobre ell mateix—, i fins i tot ens fa replantejar loperació de llegir. O, almenys, «mirar-la» amb nous ulls, perquè ens atansem molt al nucli de la creació del signe lingüístic». La crisi de la paraula, una antologia depoemes visuals realitzada per Joaquim Molas i Enric Bou, aplega mostres en diverses llengües i de totes les èpoques. Els autors lorganitzen segons les seves formes específiques en tres grans blocs cronològics: el primer comprèn la tradició clàssica i barroca; el segon, del segle XIX, fa de frontissa entre aquesta tradició i les modernes avantguardes, i, finalment, el tercer inventaria i ordena lexplosió de les avantguardes fins el 1939.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Los primeros tres volúmenes de Poesía visual mexicana: la palabra transfigurada están dedicados a obras que participaron en las Bienales de poesía experimental y visual. Una antología de expresiones poéticas regida por el carácter crítico de un material en el que encontramos la historia de la poesía visual mexicana.

La poesía visual es una forma experimental en la que la imagen, el elemento plástico, en todas sus facetas, técnicas y soportes, predomina sobre el resto de los componentes.Esta forma de poesía no verbal, constituye un género propio, y en el campo de la experimentación, sus creadores se mueven en la frontera entre los géneros y las artes, como la pintura, acción poética, el teatro, la ...