Cibercafe

AUTOR(A) Joana Lladó
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,62 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cibercafe.pdf
FECHA 2001

El libro Cibercafe en formato PDF. El libro Cibercafe en formato MOBI. El libro Cibercafe en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joana Lladó. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Cibercafe Image

DESCRIPCIÓN

Col·lecció Gamma: Aquesta és una col·lecció de lectures seqüenciades en tres nivells segons el grau de dificultat. Van adreçades a un lector adult no catalanoparlant que té un nivell inicial de coneixement de la llengua, i que alhora, pot començar a adquirir competència lectora. [email protected]è Se sap que hi ha màfies que trafiquen material informàtic de tot tipus. Aquest món, que pot semblar de pel·lícula, pot fer-se real inesperadament. Li va succeir a un jove periodista que va acceptar dur des de l'estranger un paquet que li varen donar uns joves. Hospitalitzat de forma imprevista, en tornar a casa seva va descobrir desesperat que la seva vida es trobava amenaçada per una d'aquestes organitzacions internacionals. Quan va saber què hi havia al paquet, va comprendre que no li quedava més remei que desaparèixer.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

© 2002-2020 BitUp Granada S. L. Empresa; Información; Servicios; Contacto; Horario; Lunes a viernes: 09:30 a 14:30 y 17:00 a 21:30

Características. Requisitos. Screenshots. Downloads ¿Gratis? Noticias. Manual. Contáctenos. Downloads. Desde aquí puede bajarse la versión completa gratis.