L'any Del Tirant. Memòria.

AUTOR(A) Vv.aa
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,76 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L'any Del Tirant. Memòria..pdf
FECHA none

El libro L'any Del Tirant. Memòria. en formato PDF. El libro L'any Del Tirant. Memòria. en formato MOBI. El libro L'any Del Tirant. Memòria. en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es L'any Del Tirant. Memòria. Image

DESCRIPCIÓN

Edicions de la Magrana, Barcelona primera edició 1992. Cartoné amb daurats. 24 x 18. 275 pàgs. Sumari: Les edicions de Tirant lo Blanc; Tirant lo Blanc a l'Acadèmia; Tirant lo Blanc a la ràdio; Tirant lo Blanc a les exposions. Tirant a Europa... Bon estat. S10

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El treball de la comissió no va produir resultats durant l'any següent i els llavors socis preferents del govern, Esquerra Republicana de Catalunya i Izquierda Unida, van expressar el seu descontentament per la falta de resultats de la comissió, presentant, el 18 de novembre de 2005, sengles proposicions de llei per a la recuperació de la memòria històrica.

MEMORIA DE L ANY de JOAN MERCADER. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.