Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Qüestionaris

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,24 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Qüestionaris.pdf
FECHA 2010

El libro Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Qüestionaris en formato PDF. El libro Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Qüestionaris en formato MOBI. El libro Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Qüestionaris en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Qüestionaris Image

DESCRIPCIÓN

Aquest volum de Qüestionaris té per objecte la preparació dels exercicis de respostes alternatives que inclouen les convocatòries de proves selectives d’accés al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya, tant pel torn lliure com pel de promoció interna. Per aconseguir aquest objectiu, el volum s’ha estructurat en tres tipus de proves que permeten avaluar els coneixements adquirits de forma progressiva: 31 Qüestionaris de Temes, amb 25 preguntes cadascun; 5 Qüestionaris Parcials, un per cada bloc de matèries, amb 50 preguntes cadascun; i 10 Simulacres d’Examen, amb 54 preguntes cadascun.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Col·lecció de qüestionaris de tipus test sobre cadascun dels temes desenvolupats en el nostre Manual de desenvolupament de la Part General del Temari per a les proves selectives d´accés a l´Escala Auxiliar Administrativa del Cos Auxiliar d´Administració de la Generalitat de Catalunya, segon l´Anne

Aconsegueix una plaça en el cos administratiu en les properes convocatòries que ofereix la Generalitat de Catalunya. Si alguna vegada has pensat en treballar per l'Administració Pública ara és el moment.