Bromes Pesades S.a. 1

AUTOR(A) Mac Barnett, Jory John
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,34 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Bromes Pesades S.a. 1.pdf
FECHA 2015

El libro Bromes Pesades S.a. 1 en formato PDF. El libro Bromes Pesades S.a. 1 en formato MOBI. El libro Bromes Pesades S.a. 1 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mac Barnett, Jory John. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Bromes Pesades S.a. 1 Image

DESCRIPCIÓN

«Et petes de riure». Dav Pilke, autor d’El Capità Calçotets «Doble ració de malifetes i diversió!». Jeff Kinney, autor de Diari del GregEn Miles Murphy viu a prop del mar, té dos millors amics i gaudeix del títol de millor bromista de la ciutat. Per això no salta d'alegria ara que s'ha de traslladar a viure a Vall Badall, una petita ciutat famosa per una sola cosa: les vaques. Però el pitjor de tot és que Vall Badall ja té bromista oficial, un de molt bo. I en Miles pren una decisió: declarar la guerra a l'altre bromista. Tot plegat es converteix en una batalla de bromes cada cop més divertides.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquí hay 23 bromas increíblemente ingeniosas y divertidas para que aproveches de hacerlas a tu familia, amigos o hasta colegas. No te puedes perder la oportunidad de reírte un rato y si no te molesta que alguien se enoje contigo ¡adelante! 1.

BROMES PESADES S.A.. BROMES PESADES S. A. 1, MAC BARNETT / JORY JOHN, 7,99€. En Miles Murphy viu a prop del mar, té dos millors amics i gaudeix del títol de mil...